Strona główna

kredyt-kalkuator_twoje_finanse

Artykuły

więcej artykułów
AbeoNET
Im wyżej w wyszukiwarce internetowej, tym lepiej? Niekoniecznie - w tym roku na warszawskim parkiecie zadebiutuje firma AbeoNET specjalizująca się w... zrzucaniu informacji z pierw......
2012-01-18 14:46:54

Tele Polska
Tele Polska Sp. z o.o. to niezależny operator telekomunikacyjny, należący do grupy kapitałowej Tele-Polska Holding S.A. notowanej na rynku NewConnect, prowadzonym przez GPW w Wars......
2012-01-05 14:54:41

TPA Horwath
Książka, napisana pod redakcją naukową Katarzyny Klimkiewicz przy współautorstwie Małgorzaty Dankowskiej i Aleksandry Kozłowskiej z TPA Horwath oraz Patryka Włodarskiego, wyd......
2012-01-04 16:25:48

Tele Polska
W ramach projektu Społeczny Operator Telekomunikacyjny, w partnerstwie ze Stowarzyszeniem SOS Wioski Dziecięce, Tele Polska weźmie udział w ?XVII Bieg po uśmiech?. Impreza od......
2011-12-21 15:39:58

Tele Polska
Opublikowano film przygotowany przez Fundację Gajusz dla operatora telekomunikacyjnego Tele Polska. To kolejna tego typu akcja operatora z Fundacją, dotycząca projektu Społeczny O......
2011-12-21 11:42:21

więcej artykułów
Kredyt kalkulator

Forum

Gdzie znaleźć kalkulator kredytowy? (Weronika)
Wystarczy w wyszukiwarce wpisać to hasło jakiego szukasz i z pewnością wyskoczy ci to co potrzebujesz. Powodzenia!
(więcej...)

2
Najtańszy kredyt mieszkaniowy - gdzie? (Mirosław P.)
Ja polecam porównanie kredytów w innych bankach. A nie korzystanie w pierwszego lepszego. Pozdarwiam
(więcej...)

2
Kredyt bez wkładu własnego (Bezsilna)
Witajcie. Od 12 lat prowadzę własną działalność gospodarczą, nigdy z nią nie miałam problemu i wychodziłam na plusie. Ale teraz pojawił się problem. Potrzebuje kredytu na budowę domu. Mam zdolność kredytową 120-130 tys., tylko na moje nieszczęście bank dodatkowo zażądał wkładu własnego. mam już działkę a potrzebuję 200 tyś. Wyliczył mi za dom 110 m ok 270 tys wiec nierealne jest dołożenie drugiej takiej kwoty przeze mnie. Czy jest jakieś inne rozwiązanie z tego problemu? Mam nadzieję, że mi poradzicie jakieś dobre rozwiązanie.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?